27 июл. 2022 г., 23:37

През лятото 

  Поэзия » Другая
234 0 0

 

През лятото е трудно да прецениш
Кой колко е черен
Искрен
Топъл от времето
Или топъл по принцип
Песъчлив
Измислен
Лесен
Прикрит
Зад коктейли и бира
Зад думи
Разговорлив
Ама само на чат
Далечен


През лятото
Се градят пясъчни замъци
И се развалят къщи
Защото е хубаво времето
Защото не ти се прибира
Защото е тръпка и плаж
Гларусни писъци
Голи бедра
Слънчев пейзаж

През лятото е трудно да останеш обичан

 

 

© Пепър Формаджи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??