23 нояб. 2010 г., 21:21

През мрака 

  Поэзия
643 0 3

През мрака
виждам твоята светлина.
И мога да почувствам сърцето ти до моето.
Намерихме се във времето и разстоянието...
Две отделни лица, които сега са едно...
... Копнея да видя лицето ти
и да те държа в ръцете си,
както и сега те държа в сърцето си...
Ти си моята вечна любов...
Няма начало, нито край...
О, моя любов, завинаги...

© Мартин Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??