6 мая 2010 г., 23:34

През Океана 

  Поэзия » Любовная
605 0 0

ТРИ***

 

Когато градът ти заспи като сгушена птица,

морето приспивно изрежда му песни-мъниста.

Прозорци, изгубени - в черното вперват зеници...

Заслушан във тъмното, ти се привеждаш над листа.

 

***

Когато във мойта градина си шепнат тревите,

сърните със влажни очички под бора застанат...

Пристъпвам на пръсти, безшумно отварям вратата -

три нежни целувки пресичат към Теб Океана.

© Людмила Билярска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??