6 янв. 2008 г., 01:22

През прозореца 

  Поэзия
901 0 5
През прозореца


През прозореца.
На входа.
На стълбите.
Сняг. Прекрасна вечер.
Ти.
Стоиш.
Чакаш отвън.
"Слизам!"
Яке.
Шапка.
Шал.
През прозореца -
Ти.
Усмивка.
Мисъл.
Желание.
През прозореца -
Ти.
Обувки.
Чанта.
Пари.
На втория етаж -
запотено стъкло.
Рисувам.
С пръсти.
Сърчице.
През прозореца, през сърчицето -
Ти.
Не забелязваш...
Гледам теб.
Закъснявам.
И това... винаги...

Но аз така те обичам -
през прозореца,
под снега,
чакащ моята целувка...

© Гюлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??