26 сент. 2023 г., 19:11

През всичките сезони 

  Поэзия » Восточные формы
142 1 0

1.

петолиние
пълно с лястовици;
лекота от звуци

 

2.

истории за тръгване

на ферибот като народени 

куфари

 

3.

залез над море

чайките научиха

за чудото

 

4.

топя се, роя се

по линиите в дланта

на времето 

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??