26.09.2023 г., 19:11 ч.

През всичките сезони 

  Поезия » Източни форми
140 1 0

1.

петолиние
пълно с лястовици;
лекота от звуци

 

2.

истории за тръгване

на ферибот като народени 

куфари

 

3.

залез над море

чайките научиха

за чудото

 

4.

топя се, роя се

по линиите в дланта

на времето 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??