Искам да си само моя,
с косите диви да играя,
да съм нежен шум в покоя,
да те любя аз мечтая!
Прости ми, че го казвам,
нима те аз обиждам?!
Любовта ми ти показвам,
но къде сгреших, не виждам?
Позволи ми, мила, да те отнеса!
В царството ми вечен гост бъди,
на вълните си любовни да те понеса,
сред насладата на моите мечти!
Устни жадни в теб да впивам,
с ръце навсякъде да бродя!
Плътта си в твоята да вливам,
с целувки тялото ти да обходя!
Далечна си за мен, но, знай,
пристрастието мое не отмина!
И ще бъдеш Ангел в моя Рай,
първа дама в моята Родина!
© Стоян Колев Все права защищены