12 янв. 2009 г., 14:27

При теб 

  Поэзия » Любовная
1146 0 24
 

 

 

 

 

 

Късна нежност и огън суров

се опитват във мен да заплачат.

Изранени епохи любов

между теб и съмнението крачат.

 

 

Недокосвани с трепет ръце,

опустели от скръб и от жажда,

се превръщат в  прохладно небе,

щом в душата ми обич се ражда.

 

 

Отмалява дъхът в глухи пътища,

по които без страст съм вървяла.

В тези трудни за сбъдване сънища

днес при тебе, любов, съм се спряла.

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??