9 янв. 2007 г., 00:41

При теб така ли е? 

  Поэзия
583 0 1

 

На Donnerjack


Потокът
на състоятелната същност
твори
свободния човек,
чийто предел
е разрешаването
на възникващите проблеми
и ако допуснеш
и едно "Но!"
ти създаваш алтернатива
като източник на съмнение,
което удвоява силите ти
по решаването
на нов проблем,
за да не накърниш потока
на пълноценното преживяване,
което е живец
на състоятелната същност,
а за всичко това
аз пиша конкретно,
защото днес либийското "Но!"
е заседнало в екзистенцията ми.
При теб така ли е?

© Валери Рибаров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??