9 апр. 2008 г., 07:54

При тебе нека той заспи... 

  Поэзия
727 0 4

При тебе нека той заспи утихнал...

Завий го... Целуни го... Прегърни...

Мисли си, че от днес нататък ще е свикнал

със теб да свързва своите мечти.

 

Сложи му хубава вечеря пищна...

Свещи даже, ако искаш запали...

Мисли си, че си негова мечта всевишна,

че мен ме е прежалил си мисли.

 

И нека той заспи при теб утихнал...

И нека ти да го обичаш в този час.

Прости му само, че така е свикнал -

при теб да бъде, а във сънищата му безстрашни...

... аз...

© Дани Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??