25 янв. 2008 г., 20:09

Приказка 

  Поэзия » Любовная
612 0 6

Леко поклаща клоните на дърветата вятърът.

Листата се сгушват едно в друго

и от техния допир се чува музика.

Нежно шумолене и песен на птички във клоните.

Слънцето спуска лъчите си към Земята

и преминава - пречупва се през клоните.

Мънички облаци - пухкави, снежнобели,

плуват волно в небето

и развълнувани птичета волно се реят в простора.

Толкова е светло и весело.

Хармония се усеща навсякъде.

И двама влюбени сред природата

се наслаждават на всичко това.

Върху свежата росна тревица сгушени тихо седят.

И попаднали в тази красива приказка нежни думи шептят.

Когато са заедно, времето бързо лети

и те не усетиха кога небето със звезди се покри.

Кога луната слънцето смени... :)

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??