5 янв. 2021 г., 08:21

Приказка за любовта 

  Поэзия » Любовная
821 0 0

Както в повечето приказки за любовта, 
всеки мисли, че познато му е чувство като това. 
Но каквото и да си говорим за това, 
никой на света не може да разкрие тайната на любовта.
Дали крила ти дава, а може би надежда, 
но в едно съм сигурен сега, че моята към теб искрена е тя. 
Любов не трябва само ти да даваш, трябва и да получаваш.
Но зависи от това, колко се раздаваш ти за любовта.
Когато търсиш я, понякога не я намираш, 
но ако спреш, никога такова чувство не ще го разбереш. 
Връхлита те със страшна сила неукротима, 
макар във някой случаи да е ранима.
Но богат човек е този,
който на любимия за него любовта му има.
От всичко най-красиво в любовта е, знай.
Да си само със любимия за теб човек докрай.
Да го обичаш, както никой друг не може на света.
Ти за него да си му причина той да иска да живее на света.

© Борислав Александров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??