31 июл. 2022 г., 19:32

Приказка за съвременната Пепеляшка 

  Поэзия » Юмористическая
388 4 9

Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.

Пантофка ли? Терлик от баба
оставих да омайва принца.
А аз изтичах, че от хляба
остана залче за дваминца.

Компютърен бе фотошопът
и принцът полудя по мене.
Пантофките-терлици тропат
в каретата поусмирени.

Усмихвам се на всяка джаджа,
която с принца ще ме свърже.
А, нищо! С изгоряла манджа
величието черпя бърже.

Мъжете, както баба каза,
обичали, но през стомаха.
А както някой ми подсказа,
той, моят принц, не бил намахан.

Затуй ме пращат по терлици,
през сайта готин да го свалям.
Отимам ли вълшебни цици,
пред всички дружки ще се хваля.

 

ПП Написах стихото като реплика на настоящата състезателна тема, но понеже е малко грубичко за нежните детски психики, го пускам в категория 18+. Надявам се да се забавлявате като мен, докато го писах. :)))

© Елия Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви!
  • Разсмя ме!
  • 😀
  • отимам... интересен глагол, мерси за
  • Твоята Пепеляшка по терлички е страхотна!
  • За 21 век и западният ценностен модел може да си мине "по
    терлички " за детско! "Майтап бе Уйли!" Забавно .....
    и поучително!
  • Елия, през цялото време гледах в терлиците на баба ти и пропуснах да видя вълшебните цици.
  • 🤣🤣🤣
Предложения
: ??:??