10 июл. 2008 г., 17:37

Приказна нощ! 

  Поэзия » Другая
1268 0 9
 

Помолих вятъра да ме разпръсне,

по устните ти блясък да остана

и всяко чувство да те гали,

в сърцето ти искрици да запали.

 

Помолих слънцето да спре.

Денят ти да огрея с топлина.

А то ми се усмихна на шегата

и обеща ми всеки изгрев.

 

Аз исках да ти подаря небе.

Във него да посея любовта си

и всяка нощ с небесно одеяло

да те прегръщам сред звездите.

 

Помолих и луната да заспи.

В съня ти да съм като ангел.

И в тъмното от страстите  искри

най-приказната нощ да сътворяват.

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??