16 нояб. 2011 г., 12:02

Приказно видение 

  Поэзия » Любовная
402 0 1

Като звезда сияйна

е неземната ти красота.

Сладост тъй омайна,

кадифе на нежността.

 

В Сливница цъфти кокиче.

То изпълва ме с мечти.

Чудно хубаво птиче.

О, прелестни очи!

 

Ангелското ти лице

блести като елмаз.

Златното ти сърце

го любя аз.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??