2 июл. 2009 г., 20:49

Принцеса 

  Поэзия » Любовная
613 0 2

 

 

Най-после доживях и аз

да бъда твоята принцеса.

Красива, нежна и обичана,

жадувана, милувана

и влюбена, и много любена.

Отдавна ти си моят принц.

Мечта, желание и

нежно обаяние.

Не зная колко те обичам,

но зная, много те привличам!

Не зная колко ме желаеш,

но зная, все за мен мечтаеш! 

И нека в таз любов омайна,

и като в приказка безкрайна,

в живота, който ни остава -

докато ни има -

да бъдем все двамина!!! 

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??