Най-после доживях и аз
да бъда твоята принцеса.
Красива, нежна и обичана,
жадувана, милувана
и влюбена, и много любена.
Отдавна ти си моят принц.
Мечта, желание и
нежно обаяние.
Не зная колко те обичам,
но зная, много те привличам!
Не зная колко ме желаеш,
но зная, все за мен мечтаеш!
И нека в таз любов омайна,
и като в приказка безкрайна,
в живота, който ни остава -
докато ни има -
да бъдем все двамина!!!
© Снежана Терзиева All rights reserved.