29 мар. 2023 г., 10:48

Принцеса 

  Поэзия » Юмористическая, Для детей
227 2 2

Ето, вече съм принцеса!
Щастието ми полетя! 
С четка мама днес ме среса, 
от сърце всички ще пленя!

 

Със червило съм на мама
и герданче взех от баба.
Шапката с цветя на кака
взех я тайничко във мрака.

 

Може тя да се чумери,
че не питам за нещата,
но със поглед ще измери
дива прелест на сестрата.

 

Огледалото показва
колко вече съм голяма.
Само дето не подсказва,
че в крака промяна няма!

 

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??