4 февр. 2007 г., 23:49

приоритети 

  Поэзия
612 0 8
приоритети





Милостиви
ти ли освети семейството
или го стори любовта
жена
деца
законни
незаконни
и изконни
морал ли е това
кое високо да поставя
любов ли
кариера
или слава
а ако честичко се влюбвам
или спортувам при това
не е ли успокояващо
че на шега се взимам
пътят ми е дълъг
с бариери
но защо ли
струите сълзи
не капят само
а се събират в локви
бистрички без кал
пътни знаци смеят се
хвърчат назад с гримаси
а моя скоростен живот
приоритети не понася



Чар.....4.02.07

© Чавдар Кунчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??