20 сент. 2020 г., 15:20

Припознай ме 

  Поэзия » Философская
1251 4 3

Припознай ме, на малката гара

Как забързана тичам към тебе

Прегърни ме, с погледа жаден

Само сянка остава след мене. 

 

Ще се връщам в спомени бурни

Да се всушвам... Идваш ли пак?

А небето ще моли за мене

- Той те чака на отсрещния бряг.

 

Припознай ме, в чайката бяла

Щастлива навярно в без края. 

Приютена, прощално на плажа

По твоите стъпки нежно летяла. 

 

Така да ме  запомниш... Подивяла

В далечни сънища в денят

А... Аз...Ще бъда морска пяна

В твоите ръце безмълвно разпиляна!

31.08.2020

© Мария Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??