15 мая 2009 г., 08:42

Пристрастен 

  Поэзия » Любовная
479 0 1


Пристрастен съм към теб,

ти си като магия,

любим, но изгарящ сюжет

на събудила се стихия.

Пристрастен съм към теб,

денем и нощем те търся

и театърът в мислите ми

драмата в лудост превръща.

Дори да те зърна ми стига,

ако не, то изгарям от болка.

Ти си ми опиат,

ти си моята дрога.

© Dimitar Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??