Пристрастен съм към теб,
ти си като магия,
любим, но изгарящ сюжет
на събудила се стихия.
Пристрастен съм към теб,
денем и нощем те търся
и театърът в мислите ми
драмата в лудост превръща.
Дори да те зърна ми стига,
ако не, то изгарям от болка.
Ти си ми опиат,
ти си моята дрога.
© Dimitar Всички права запазени