От страстта и чувствата зависими -
един към друг сме пристрастени.
На теб повярвах, че съм орисана!
Но днес съм някак, отчуждена...
Любовта ни, приех я за съдбовна.
А сякаш е с измама напоена...
И "истината" ти гибелно отровна,
не знам дали ще мога да приема...
Съзнаваш ли какво ми причини?
От кое ли повече съм съкрушена?
От изневярата ти, питам се дали,
или от присъдата Ти - „Разделени".
© Виолета Все права защищены
С много обич!!!