25.01.2008 г., 14:25 ч.

Присъда 

  Поезия » Любовна
791 0 12

 

От страстта и чувствата зависими -

един към друг сме пристрастени.

На теб повярвах, че съм орисана!

Но днес съм някак, отчуждена...

 

Любовта ни, приех я за съдбовна.

А сякаш е с измама напоена...

И "истината" ти гибелно отровна,

не знам дали ще мога да приема...

 

Съзнаваш ли какво ми причини?

От кое ли повече съм съкрушена?

От изневярата ти, питам се дали,

или от присъдата Ти - „Разделени".

 

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??