10 сент. 2022 г., 08:44

Присъни ми се 

  Поэзия » Любовная
453 0 0

Присъни ми се тази нощ
пълна с любов към мене
по тялото ти рокля тип "разкош",
косите ти огнени поеми,
вятърът ги разпилява като слънце
и лъчите им се отразяват в мене.
Разтапяш ме отвътре!

© Stanil Markov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??