1 окт. 2005 г., 19:15

Приватизация 

  Поэзия
719 0 1
Извършва се приватизация
на цялата българска нация!
Целта е ясна:
-пълна Приватизация
със начислена аамортизация!
След това фактура,менителница,
ордер или ...разписка...
После плащане-в кеш или натура...
от разплащателна сметка или...под масата....
"Целта оправдавала средствата"-
гласи някаква си мисъл....
А плаща-народа?!!!...
О,поредна:
-"Дъ бест идея орисана!"
А,да!Приеха и бюджета!
Господи!Благодарим ти много!...
Ой!Ой!Какво става бе-момчета?!...
Защо се скарахте отново?!
"Стани Да Седна-времето е наше!"
"Беше Сега Пак сме ние!"
"Най Дълго Сме -Вервайте !"
...Гледа народа....
...За сега ги трае:
Депутати,депутатки-шарении...
Аууу!Гут!!!О,кей!Хорошо!
Чок гюзял!Требиен!Брейййй!
Нашето все било лошо!!!
А Гаднярите ни се смеят!!!
Актив!Пасив и Буммм!!!-Баланс!
Гръмнала на някото колата.
Кой-кум,кой-сват-не разбирам
-теглят му чертата-вече е Сторниран!
А разликата приравняват:
От Ляво в Дясно,от Дясно в Ляво!
Дълготрайните били от Дясно
За Краткотрайните е ясно!...
"Това е толкоз просто и логично:
-бе казал наш,Велик поет.
Какво тук значи,някаква си личност!..."
А аз добавям:
"Пред Счетоводния Отчет!"

© Живко Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??