26 февр. 2008 г., 19:41

Привидно 

  Поэзия » Любовная
709 0 2

 

                    Привидно гледаш ме в очите
                    и още повече боли.
                    Защо повярвах на лъжите?
                    Защо не виждах, че през мене гледаш ти?

 

                    Привидно мислиш ти за мене,
                    ласкаеш ме, ах, как сърцето ми кърви...
                    Защото зная твойто тежко бреме,
                    по цели нощи пак за нея мислиш ти.


                     
                    Привидно нежности изричаш,
                    но вече зная - ти не ме обичаш!
                    Това е истината, не отричай...
                    Недей се крий от мен, недей, не тичай...


                    
                    А казват: "Времето лекува",
                    заблуда е това, ще кажа Аз.
                    То само болката със плаща си забулва,
                    стена огромна построява между нас.

 

                    И зная, щом след времв аз те срещна,
                    сърцето ми ще затупти отново.
                    И пак ще пламнат страстите горещи,
                    но пак ще трябва да ти кажа
                                                                       СБОГОМ.

© Ники Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Поздравления!!!

  • " А казват: "Времето лекува",
    заблуда е това, ще кажа Аз.
    То само болката със плаща си забулва,
    стена огромна построява между нас."
    Много добре казано!!!!Хареса ми!!!
Предложения
: ??:??