22 дек. 2007 г., 00:53

Приятел 

  Поэзия » Другая
1241 0 11
            Приятел

Слънце бе за мене ти...
топло, галещо...
Без да жалиш труд и време
и без страх от всяко бреме...
Ти раздаваше... Мечти!

Като слънчев лъч огря,
мен и моите сетива.

Ще те помня все така.
Остроумен, бодър,
смел и талантлив,
слънчев и неповторим...
Пълен с дух, въображение
и невиждано търпение!

Как с мислите вълшебни
носеше ми все надежди...
Неуморен и без страх,
ти ми бе опора, страж...

© Дани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??