30 янв. 2007 г., 23:53

Приятел 

  Поэзия
547 0 0

Приятел, а изпитвам страх.

Приятел или по скоро враг?

Приятел и любов с друг не се дели,

приятел, а от постъпката боли.

Приятел или просто пак познат,

не разбирам нищо в този свят,

любов, пари: около тях живота се върти,

но за какво са ми всички тези неща,

щом нямам приятелска ръка,

да заплача, щом нарани ме любовта.

© Мария Манчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??