Приятел, а изпитвам страх.
Приятел или по скоро враг?
Приятел и любов с друг не се дели,
приятел, а от постъпката боли.
Приятел или просто пак познат,
не разбирам нищо в този свят,
любов, пари: около тях живота се върти,
но за какво са ми всички тези неща,
щом нямам приятелска ръка,
да заплача, щом нарани ме любовта.
© Мария Манчева All rights reserved.