14 окт. 2012 г., 14:11

Приятел 

  Поэзия » Другая
590 0 0

Знам, че не съм перфектен приятел.

Твоето сърце беше разбито,

опитах се да го поправя.

Но вместо това аз те накарах да плачеш

и да те боли...

Може би трябва да кажа "Довиждане".

Би ли било по-добре за теб, ако си тръгна.

Попитах те, ти каза "Не".

Защо го казваш, след като

заради мен ти си по-зле и от преди.

Накарах те да страдаш, 

накарах най-добрия си приятел да крещи като луд.

Ако си тръгна, ти ще бъдеш по-щастлив.

Спокойно, не ме мисли.

Дълбоко в сърцето си

винаги знай -

ще те пазя аз до край...

© Борислава Д Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??