3 июл. 2007 г., 15:40

Приятели 

  Поэзия
1036 0 2

Приятели

Приятел в нужда се познава
и приятел никога не се забравя!
Приятел винаги ще ти е опора,
дори да влезеш във затвора!

Приятел те наричам,
защото те обичам
и винаги ще е така,
дори до края на света!

Ако нямаш приятел сега,
ще е само една мечта
да си щастлив
и животът ти да е красив!

Когато съм сам,
завит под юрган,
си мисля за теб
и ми става добре!

И в най-тъмната страна,
която познавам сега,
този приятел е лъч светлина,
който осветява моя път сега.

ПРИЯТЕЛ В НУЖДА СЕ ПОЗНАВА
И НИКОГА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ!

© Владимир Симеонов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чудесен си и ти Владко! Талантлив.Точните думи, хубави рими, малко хумор под юргана - не е излишен, за разкош.
  • ами то няма какво да се каже,имаш си талант много е добро!!
Предложения
: ??:??