18 мая 2007 г., 16:43

Приятели мои 

  Поэзия
675 0 4

Приятели мои, не искам да тръгвам,
а зее вратата на бързия влак
и някак любезно ме кани да тръгна,
а всяка последна секунда ме дърпа назад.
Зловеща сирена оглася перона.
Поглеждам последно към ваш`те лица
и забива в сърцети ми луда умора -
умората страшна, че се разделям с вас.

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??