27 июн. 2007 г., 14:24

Приятелка 

  Поэзия
743 0 2
Сега на тази тревичка
ще кацне пролетна птичка,
която изпратих ти аз
да те топли в студ и мраз,
защото напомня ти тя,
че имаш приятелка добра,
чиито мисли често прочиташ,
на която можеш ти да разчиташ.

© Мая Михайлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??