Jun 27, 2007, 2:24 PM

Приятелка 

  Poetry
711 0 2
Сега на тази тревичка
ще кацне пролетна птичка,
която изпратих ти аз
да те топли в студ и мраз,
защото напомня ти тя,
че имаш приятелка добра,
чиито мисли често прочиташ,
на която можеш ти да разчиташ.

© Мая Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??