17 окт. 2009 г., 11:01

Приятелство 

  Поэзия » Другая
711 0 0

"Приятелство"

 

Приятелство...  дали изобщо има?

Ти да даваш, а друг да взима.   

Всеки път да се чувствам аз виновен,

а ти винаги за нещо все си недоволен.

 

Приятелство... може ли да съществува?

Без да се прощава, без да се рискува.

Не ми преписвай цялата вина -

стъпките направихме ги двама.

 

Приятелства и характери човешки -

всеки прави, носи последиците си от грешки.

Аз знам колко и къде е моята вина,

но и ти се виж от своята страна.

 

 

17. 10. 2009г.

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??