16 нояб. 2017 г., 22:25

Приятелство 

  Поэзия » Оды и поэмы
551 0 2

( на Изи )

Топло е в студените дни,
топло ми е в душата:
чаша чай + чифт добри очи
и целия свят ми е в ръката! 

Крилати мисли, приятелски слова,
истината само и нищо друго.
Какво повече му трябва на човек със топлина,
властваща в сърцето лудо? 


ГЕРГАНА ОСКАР 

© Гергана Чолакова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??