Nov 16, 2017, 10:25 PM

Приятелство 

  Poetry » Odys and poems
550 0 2

( на Изи )

Топло е в студените дни,
топло ми е в душата:
чаша чай + чифт добри очи
и целия свят ми е в ръката! 

Крилати мисли, приятелски слова,
истината само и нищо друго.
Какво повече му трябва на човек със топлина,
властваща в сърцето лудо? 


ГЕРГАНА ОСКАР 

© Гергана Чолакова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??