3 нояб. 2012 г., 13:28

Приятелството подлежи ли на износване? 

  Поэзия » Другая
656 0 1

Едно безсмислено, остатъчно докосване.

Усмивки, неочаквано учтиви.

Приятелството подлежи ли на износване?

Днес наш'те цветни улици са сиви.

 

На стадиона днес е твърде чисто - 

бутилките от бира пак ги няма.

И в парка горе хълмчето лъчисто

превръща се в най-простичка поляна.

 

Забравен надпис "Beware of the cat".

И списък с песни, дето значат много.

Прашали са спомени безчет.

Зад хижата - следа от жарък огън.

 

Във "Хелиос" стените са белосани - 

инициали няма над вратата.

Приятелството подлежи ли на износване?

Тъй бързо се изменят времената...

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Напук на препратките към прозаични неща, стихът си остава лиричен. Хареса ми.
Предложения
: ??:??