20 янв. 2020 г., 07:58

Приятелството старо 

  Поэзия » Любовная, Философская
867 1 1

Приятелството старо

е като Килиманджаро -

огнено в своята основа

и ледникова шапка нова!

 

Ледът топи се с всеки ден

и някога ще си до мен!

И огън, лава пак ще бликне,

ако твоят образ пак изникне!

 

Като Африка гореща

ще е наш'та нова среща!

Приятелство не се забравя -

само спомени остава!

 

20.08.2019г.

гр. Варна

© Кремена Арменчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво! Интересна амалгама между извечната тема за приятелството и модерното глобално затопляне
Предложения
: ??:??