15 сент. 2005 г., 17:06

Приятелю... 

  Поэзия
971 0 2

Приятелю...

обичал ли си някога така –

от болката гърдите да изгарят

и самотата да обсебва всеки миг...

и думичка една душата ти руши

и думичка една

света около тебе пак гради...

Приятелю...

обичал ли си някога така – като насън...

не искаш да се будиш,

не искаш утрото да идва...

защото образа е от мечта създаден –

прекрасен, скъп, но...нереален...                    

 

Приятелю...

отивам си...прости...подай ръка

ти просто нищо не разбра...

 

© Рамира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Ммм До0бре казано-кратко и доста точно
  • Обичала съм, приятелко, и знам какво е да обичаш точно по този начин - наистина ме докосна твоя стих!
Предложения
: ??:??