Седя на този стол
с спомени от миналото когато бях зъл
Дяволът се смее над мене
защото глупав бях човече...
нараних тези които ме обичат
загубих тези които ме обичат...
не искам богатство и пари
искам греховете ме да изцериш
наранявам се за да отмъстя за това което ви сторих
сърцето и душата си загубих...
Лъжи и насилия унищожават този свят
Бог страда отгоре и плаче за нас...
Нося корона със бодли
като наказание за това което сторих
какво направих,в какво се превърнах
всеки който обичах
отдалечи се от мен бавно и бавно като прах...
Лъжи и насилия унищожават този свят
Бог страда и плаче за нас...
о мой стар и добър приятелю
Знай,че всичко хубаво свършва
Ще те накарам да се гордееш
ще те излекувам и повече няма да плачеш
Главата ми пълна със съкрушени мисли
страдам и се разпадам като роза
Лъжи и насилия унищожават този свят
Бог страда и плаче за нас...
Не мога да се боря за този свят
ако можех да започна наново
да изживея рая отново
Щях да намерия себе си
да намерия начин да върна себе си
изгубен сред света на душите
докато другите се радват на парите
Лъжи и насилия унищожават този свят
Бог страда и плаче за нас...
Плаче за нас...и страда за нас
О приятелю мой
заслушай се във вълните
загледай се в дъгите
кажи ми виждаш ли рая
там където аз бях
Приятелю мой и добър
обичай и не мрази
защото... света е пълен с лъжи
лъжи унищожаващи света
света и хората за които Бог плаче..
Приятелю мой...ще намерия начин..
Начин да си върна... рая
© Кирил Сотиров Все права защищены