18 февр. 2009 г., 08:09

приятна раздяла 

  Поэзия » Любовная
467 0 0
Не можем вече за ръка да вървим,
не можем да се смеем както преди.
Дори вече не се поздравяваме,
а като непознати отминаваме.
А бяхме толкова щастливи заедно,
както сега сме поотделно.

Какво между нас се случи
и всичко бързо се счупи,
така че никой не е наранен
и никой не е предаден,
така и не разбрахме
какво точно преживяхме.

Днес всичко продължава да е наред
и всеки от нас да върви напред,
от живота с пълни шепи да граби
и бързо другия да забрави.

Болка дори не изпитахме
и то без лъжи да изричаме.
Дори съседите не разбраха,
никакъв скандал не чуха.

Чак не мога да повярвам
колко добре без тебе си прекарвам.
Събуждам се сутрин с усмивка,
наслаждавайки се на всяка минутка!

© Тоня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??