18 янв. 2006 г., 21:04

Приюти ме 

  Поэзия
982 0 0
Приюти ме в мрачните си мисли
и ми дай надежда за по-добър живот
Не ме отблъсквай-аз съм твоя
с никой друг напред не мога да вървя.

Приюти ме в мислите си,
аз ще ги пречистя
и ще извая нови звуци-
друга светлина ще им предам
и от окаяни,безмълвни и самотни
ще блеснат с най-горещия си плам.

Приюти ме в своята прегръдка плаха
и изтрий с устни стичащите се сълзи.
Погледни в душата ми-тя цяла е за тебе
и обичай ме както никой друг преди.

© Дамяна Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??