13 февр. 2009 г., 11:02

Призив 

  Поэзия » Другая
667 0 3
                  Призив
          Мили хора, поети,
          дори за светия Валентин,
          не късайте цветята!
          Нека да цъфтят
          там, където си растат.
          По полята, в планината,
          в гората или водата,
          в саксии и градини,
          сърцето и душата.
          Да красят света, живота,
          ден и нощ, всеки час.
          Омайно да ухаят
          и радват човешкото във нас.

© Кан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??