Признах любовта си
Като морска вълна
заля ме страстта.
Признах любовта си
приседнал на прага.
По-слаб се почувствах,
оставих сърцето в краката ти!
Обичам те!
Тоз огън отдавна гори ме!
Тоз блян пропъжда съня ми!
Боли, когато не виждам очите ти,
когато са далече твоите устни!
Боли, когато те прегръщам
и зная,че тръгваш при него!
Обичам те,толкова много,
че бих пожертвал съня си!
Бих останал в любовен затвор
само да си в моя взор!
Дори, сърцето да кърви
ще те обичам запомни!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Все права защищены