Jan 23, 2010, 11:42 AM

Признах любовта си 

  Poetry » Love
681 0 3

 

 

 

 

Признах  любовта  си

 

 

Като  морска  вълна

заля  ме  страстта.

Признах  любовта  си

приседнал на прага.

По-слаб   се почувствах,

оставих сърцето в  краката ти!

Обичам те!

Тоз огън  отдавна   гори ме!

Тоз  блян пропъжда   съня ми!

Боли,  когато  не  виждам   очите   ти,

когато  са  далече    твоите   устни!

Боли,  когато   те прегръщам

и зная,че тръгваш  при него!

Обичам те,толкова много,

че бих пожертвал съня си!

Бих  останал  в  любовен  затвор

само  да  си в моя  взор!

Дори,  сърцето   да  кърви

ще  те  обичам   запомни!

 

 

 

 

 

 

© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хахаха Пещерски - можеш ли да не признаеш любовта. Та тя се вижда от километри. Нали знаеш казват , че любов и ........... хмм... това ако го напиша няма да прозвучи поетично:Р...... не могат да се скрият
  • поздрав
  • Блян - много силна дума, като "жажда"!!!
    Дългоочаквана, жадувана - Истинска любов?
    Красиво!!!
Random works
: ??:??