9 нояб. 2010 г., 12:23

Признание 

  Поэзия
549 0 6

Очите ми пролука не намират

във есенната мрежа на дъжда

и капките му в крайчеца си сбират.

Очите ми пролука не намират

и тръгваш си от мене невидян.

 

И те намирам, докато те губя

в случаен възглас, в поглед отразен,

във стъпките, заглъхнали зад ъгъла.

И те намирам, докато те губя,

защото просто си останал в мен.

© Росица Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??