Nov 9, 2010, 12:23 PM

Признание 

  Poetry
544 0 6

Очите ми пролука не намират

във есенната мрежа на дъжда

и капките му в крайчеца си сбират.

Очите ми пролука не намират

и тръгваш си от мене невидян.

 

И те намирам, докато те губя

в случаен възглас, в поглед отразен,

във стъпките, заглъхнали зад ъгъла.

И те намирам, докато те губя,

защото просто си останал в мен.

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??