13 янв. 2010 г., 09:02

Признание 

  Поэзия » Любовная
587 0 0

Любов, за мен си всичко,

най-хубавото в моите дни.

Без теб щях да съм безразлична,

отровена от горчивини.

 

 

Ти всички радости ми даваш,

и с теб щастливо аз живея.

Ти си ревност и награда,

с теб минавам тревога и преграда.

 

Ти си грях, простен от всички,

по-чист от всички сълзи грях.

Не мога да съм безразлична,

защото с теб изгорях.

 

 

И ти докрай за мен ще бъдеш

разсъмване с гореща власт.

Ти - сладката присъда,

аз - осъдена на твойта страст.

© Ваня Янчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??